DESPRE MINE

Numele meu este Chiorean Mădălina și momentan nu am nici o diplomă care să mă recomande în acest domeniu, decât 25 de ani de poliartrita reumatoidă, debutată la vârsta de 2 ani, plus determinarea de a scăpa de multe alte maladii considerate incurabile, pe care le-am dobândit de-a lungul timpului.

Optimismul cu care am trecut prin toate tratamentele medicale eșuate și experiența dobândită din toate practicile la care am luat parte, construiesc astăzi proiectul ChangeMe.ro.

De-a lungul timpului am trecut prin nenumărate diete, terapii și practici care au fost fără succes, însă cu siguranță m-au schimbat ca persoană.

În mare parte, ca orice om care are o limită de anduranță, punctul culminant la mine a apărut în momentul în care consideram că făceam totul ca la carte însă fără rezultat ba mai rău, boala mea se inrăutățea și pe deascupra mai afecta și alte părți din viața mea.
Acela a fost momentul în care am spus stop, am șters totul și am început să “îmi scriu propria carte”.

Vreau să cred că, după anii ăștia de experiențe, am găsit calea spre o viață echilibrată, din toate punctele de vedere. Și spun o cale deoarece e un drum care nu se termină. Este mai degrabă un proces continuu. Un stil de viață.

Mi-aș dori să ai curajul să începi să îți schimbi viața și nu am pretenția să mă crezi.

Voi lăsa efectele stării tale să vorbească de la sine.